nuffang

">

Selasa, 8 Januari 2013

melembutkan jari jemari yang keras untuk menekan keyboard

agak lama tak menceceh...sebab dah malas nak update blog....
tapi di sebabkan tak nak blog ini terkubur..so arini dengan berat jarinyer...
ter update la jugak....

so far life is always busy...
busy at office...busy at home...
busy sewing...busy ...busy..busy...
da macam bunyi bzzzzzz....bee jer...
kalau betul bela bees ni da kaya jadi tauke madu....ahaks...
asyik verangan nak jadi tokei jer..tapi modal sokmo takde...
guane ning....bak kate zizan...

wei..wei..apa aku melalut nih...

lagi satu masalah diri ini..kejap aku..kejap saya..kejap suzie..ntah mana satu nak panggil diri sendiri...penggunaan tatabahasa yang teruk...

so...entri ni tak menarik pon...

semangat nak story mory tak de lagi lah..belum muncul....

nanti2 la..kot2 bulan depan tergerak nak update ke...

Tiada ulasan: